• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • росія почала застосовувати протикорабельні крилаті ракети по наземних цілях – Інститут вивчення війни

    Опубликовано: 2022-05-04 16:30:32

    росія почала застосовувати протикорабельні крилаті ракети “Онікс” по наземних цілях, що може свідчити про брак високоточних боєприпасів великої дальності. Про це пише УНН, посилаючись на останній звіт Інституту вивчення війни.

    Деталі

    Міноборони росії оприлюднило відео, на якому комплекси берегової оборони “Бастіон” стріляють ракетами “Онікс” по наземних цілях, стверджуючи, що російські війська завдали ударів по українському логістичному центру в Одеській області у вівторок, 3 травня.

    В Інституті вивчення війни зазначили, що застосування ракет для наземного удару може свідчити про те, що російські сили відчувають брак інших типів високоточних боєприпасів великої дальності, необхідних для порушення логістики України.

    Окрім цього, фахівці інформують, що на тлі зростання напруженості у Придністров’ї окупанти провели обмежені наземні наступи в Запорізькій області в околицях Гуляйполя та активізували розвідувальні операції в околицях Одеси.

    Нагадаємо

    Попри брак іноземних деталей, росія ще має запас ракет для того, щоб завдавати удари по Україні, і здатна виробляти нові.

    Марина Тищенко

    Джерело: УНН

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.