• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Ворожа ракета вдарила по гірському району Закарпаття

    Опубликовано: 2022-05-04 12:30:37

    Закарпаття ввечері 3 квітня зазнало ворожого ракетного удару в гірському районі.

    Про це повідомив голова Закарпатської ОВА Віктор Никита.

    "Приліт ракети в об’єкт в гірському районі Закарпаття. На місці працюють служби, уточнюємо інформацію щодо пошкоджень та можливих жертв", - йдеться у повідомленні.

    Пізніше з повідомлення газорозподільчої компанії "Закарпатгаз" стало відомо, що ракета влучила в об'єкт у Воловецькому районі Закарпаття.

    "Внаслідок ракетного удару 57 будинків у Воловці залишилися без газопостачання. Пошкоджено розподільчий газопровід. Прохання до споживачів перекрити крани перед газоспоживаючим обладнанням. Аварійно-відновлювальні роботи розпочнуться зранку 4 травня", - сказано в повідомленні.

    Нагадаємо, у вівторок, 3 травня, у Львові пролунали вибухи. За словами голови Львівської ОВА Козицького, по території області завдали ракетних ударів.

    Також дві крилаті ракети, що летіли до Вінниці, збиті українською ППО. Ще одну крилату ракету збили на підльоті до Києва, в районі Одеської траси.

    Анастасія Дєдковська

    Інф. delo.ua

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.