• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • У Білорусі почалася раптова перевірка сил реагування

    Опубликовано: 2022-05-04 11:00:51

    Військові білоруської армії раптово почали відпрацьовувати питання приведення в бойову готовність, здійснення маршу до призначених районів, виконання навчально-бойових завдань у рамках перевірки сил реагування.

    Про це повідомляє Міністерство оборони РБ.

    Оборонне відомство заявляє, що таким чином хоче оцінити готовність та здатність особового складу "до оперативного реагування на можливе виникнення кризових ситуацій".

    Як і на попередніх навчаннях з російською армією, у ЗС РБ заявили, що "навчання військ не несуть жодної загрози ні для європейської спільноти загалом, ні для сусідніх країн зокрема".

    При цьому у відомстві не уточнюють, у якій частині країни проводитимуть навчання.

    Зазначимо, що Білорусь не бере прямої участі у війні, яку Росія розв'язала проти України, при цьому надає свою територію російським військам. Зокрема, влада Білорусі дозволила пересування російських ракет своєю залізницею. Умови перевезення не відповідають правилам безпеки.

    Віта Молодан

    Інф. delo.ua

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.