• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Про що може свідчити біль в потиличній частині голови

    Опубликовано: 2022-05-04 13:48:09

    Про що може свідчити біль в потиличній частині голови. Це явище досить поширене серед людей, як передає Интернет-издание для девушек и женщин от 14 до 35 лет Pannochka.net

    Якщо біль має певну, чітку локалізацію, це може говорити про розвиток онкологічного захворювання, інформує Ukr.Media.

    Про що можуть свідчити болі, що виникають в потиличній частині голови, розповів лікар. Він зауважив, що, зазвичай, першою реакцією на головний біль є прагнення прийняти ліки. Тим часом, самі медикаменти можуть виявитися провокаторами неприємного відчуття.

    Лікар пояснив, що:

    «якщо пацієнт приймає більше 15 таблеток від болю на місяць, йому потрібно лікуватися від медикаментозного головного болю».

    Спеціаліст повідомив, що болі скронево-потиличної області часто бувають обумовлені артритом, артрозом щелепного суглоба. За його словами, дане порушення властиве дуже великому числу людей, при його виникненні потрібно не таблетки пити, а сходити до лікаря і виправити прикус.

    Також в потилиці може відчуватися неврологічний біль. Його симптоми — раптовий початок і гостре, сильне відчуття, людині боляче доторкнуться до голови. Звичайні анальгетики в цьому випадку будуть неефективні, знадобиться прийом протисудомних засобів.

    У деяких випадках болі в потиличній частині голови можуть говорити про розвиток раку. Лікар уточнив, що больовий осередок при цьому чітко окреслений.

    Якщо вас турбують неприємні відчуття протягом тривалого часу, не зволікайте і зверніться за допомогою до медичних працівників.

    aspekty.net

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.