• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Фінляндія планує збудувати укріплення на кордоні з росією

    Опубликовано: 2022-05-03 10:00:25

    Фінляндія хоче посилити безпеку на своєму кордоні з рф. На критично важливих ділянках східного кордону планують встановити ефективніші прикордонні загородження. Про це повідомляє MTV Uutiset, передає УНН.

    Деталі

    Командир прикордонної служби Північної Карелії, полковник Марк Турунен, заявив, що оцінка необхідності встановлення нових прикордонних огорож проводиться "на паперовому рівні".

    "Якщо таке рішення ухвалять (будувати прикордонні огорожі), то ми будемо діяти контрольовано і планово. Розпочати будівництво парканів на східному кордоні чи то на найважливіших ділянках, чи то ширше – велике рішення. Це серйозна зміна в нашій системі, і тому вимагає прийняття рішень на вищому рівні", – сказав він.

    Командир додав, що пункти пропуску на кордоні та прилеглі до них місця, природно, є найбільш небезпечними місцями. Але поблизу російського кордону є й інші зони ризику, проте детальнішої інформації він не надав.

    У міністерстві внутрішніх справ Фінляндії зазначили, що будівництво прикордонних загороджень є частиною оперативної готовності країни до різноманітних криз.

    Доповнення

    Протяжність кордону Фінляндії та росії складає 1 343 кілометри.

    Нагадаємо

    Фінляндія заявила, що не має наміру погоджуватися на російську схему оплати за енергоносії, яку диктує кремль у торгівлі газом.

    Юліана Росковінська

    Джерело: УНН

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.