• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Болгар, що перебувають у Молдові, закликали терміново залишити країну через «складну ситуацію»

    Опубликовано: 2022-04-29 11:00:00

    Міністерство закордонних справ Болгарії закликало своїх громадян, які зараз перебувають на території Молдови, негайно залишити країну на будь-якому доступному транспорті через ситуацію, що “ускладнюється”.

    28 квітня Міністерство закордонних справ Болгарії рекомендувало своїм громадянам залишити Молдову. Напередодні посольство США в Молдові також порадило громадянам США "негайно покинути" територію Придністров'я й утриматися від поїздок туди.

    МЗС Болгарії підвищило рівень ризику подорожей до Молдови до 5-го, найвищого, і тепер рекомендує своїм співвітчизникам залишити Молдову та утриматися від поїздок до країни.

    "З огляду на ситуацію, що погіршується в Молдові і навколо неї, ми закликаємо наших співвітчизників утриматися від будь-яких поїздок до цієї країни. Ми закликаємо болгарських громадян, які перебувають на території Республіки Молдова, вжити заходів і залишити країну наявними засобами", — йдеться у повідомленні відомства.

    Нагадаємо, 27 квітня у Придністров'ї повідомили про стрілянину в селі на українсько-молдовському кордоні - біля села Ковбасна, де знаходяться російські склади з боєприпасами.

    Раніше, 26 квітня, у Придністров'ї прогриміли нові вибухи, через них було виведено з ладу дві антени радіоцентру, які виконували функцію ретрансляції російського радіоефіру.

    Служба інформації та безпеки Молдови скликала термінове засідання. У Бюро реінтеграції Молдови заявили, що вибухи, що відбулися, — привід для створення напруженості в придністровському регіоні.

    Інф. delo.ua

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.