• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Фахівці: стрес і вживання червоного м’яса не впливають на появу раку

    Опубликовано: 2022-04-29 18:48:08

    Фахівці розповіли, що стрес і вживання червоного м’яса не впливають на появу раку. Вплив стресу та червоного м’яса на розвиток раку ще не доведений наукою, як передає Интернет-издание для девушек и женщин от 14 до 35 лет Pannochka.net

    На появу раку можуть впливати різні фактори способу життя, але всупереч популярній думці червоне м’ясо і стрес не є безпосередніми провокаторами злоякісного захворювання, заявили лікарі, інформує Ukr.Media.

    Фахівці перерахували обставини і звички, що підвищують ризик захворіти на рак. Вони не підтвердили, що злоякісна пухлина може виникати через знервованість. За словами лікарів, «міф про те, що рак може бути викликаний стресом або регулярним недосипом, поки не отримав наукового підтвердження».

    Вживане червоне м’ясо теж не призводить до появи раку: як сказали фахівці, «на виникнення ракових клітин воно не чинить практично ніякого впливу».

    Однак лікарі підкреслили: їсти м’ясо у великій кількості шкідливо.

    Говорячи про звички, які впливають на появу раку, лікарі виділили у першу чергу паління, пояснивши, що воно підвищує ймовірність розвитку практично усіх відомих видів онкозахворювань. Крім того, — алкоголь: його негативний вплив на слизову тканину провокує розвиток пухлин рота, органів травного тракту.

    Також підсилює схильність до онкологічних захворювань звичка їсти гарячу їжу, пити гарячі напої. Якщо ніжна тканина внутрішніх органів отримає опік, це загрожує деформацією клітин, що призводить до раку.

    aspekty.net

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.