• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • В окупованому Придністров'ї оголосили військові збори – ГУР

    Опубликовано: 2022-04-28 14:00:18

    За даними військової розвідки, в окупованому Придністров'ї посилюють армію – оголошено військові збори. Про це повідомляє Головне управління розвідки Міноборони.

    За даними розвідки, так зване "Міноборони" невизнаної "ПМР" розіслало листа місцевим адміністраціям про проведення військових зборів.

    Метою зазначено "забезпечення 100% укомплектованості особового складу Миротворчого контингенту ПМР, а також забезпечення зайнятістю працездатного населення".

    У розвідці пишуть, що брати участь у зборах зможуть чоловіки віком до 50 років, їм обіцяють "грошове та речове забезпечення, проживання та харчування". Грошове забезпечення непрацюючих людей – 2800 "придністровських рублів" (близько 4500-5000 грн), тривалість зборів – 90 днів.

    За даними розвідки, попри формальну добровільність зборів, призов фактично буде примусовим.

    У ГУР окремо зазначили, що лист датований 21 квітня – до останніх російських провокацій у Придністров'ї. Це нагадує події на території тимчасово окупованого Донбасу, додали у розвідці.

    Марк Сировой

    ЛIГАБiзнесIнформ

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.