• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Чому гірчиця має бути присутня в раціоні харчування

    Опубликовано: 2022-04-28 18:28:39

    Чому гірчиця має бути присутня в раціоні харчування людини. Чим корисна гірчиця для здоров’я.

    Деякі люди помилково зараховують гірчицю до шкідливих продуктів. Насправді натуральна гірчиця неймовірно корисна для здоров’я. Чому гірчиця має бути присутня в раціоні харчування людини?

    Уповільнення процесу старіння

    У гірчиці містяться природні антиоксиданти, серед яких каротин, лютеїн, вітаміни A, C і K. Максимальний ефект цих речовин проявляється саме тоді, коли вони діють на організм комплексно. З цієї причини вживання гірчиці дозволяє уповільнити старіння на клітинному рівні, і виглядати зовні молодо, інформує Ukr.Media.

    Зміцнення кісток

    Крім іншого в складі гірчиці можна знайти селен, кальцій, магній і фосфор. Подібні компоненти сприяють зміцненню кісток, зубів, нігтів, покращують стан волосся і допомагають полегшити симптоми ревматизму і м’язових спазмів.

    Лікування псоріазу

    Гірчиця не зможе стати повноцінними ліками від псоріазу, але вона допоможе істотно поліпшити стан шкіри і прискорити процес одужання. Це відбувається тому, що вона здатна активувати вироблення ферментів, які допомагають скорочувати запальний процес і прискорюють загоєння.

    Нормалізація рівня холестерину

    Люди, які бажають запобігти розвитку захворювань серця і судин, повинні вживати гірчицю та інші хрестоцвіті рослини. Вони знижують рівень поганого холестерину в крові, і не допускають виникнення бляшок в судинах.

    Боротьба з мігренню і тривожними станами

    Гірчицю потрібно обов’язково додавати в раціон тим, хто страждає мігренню. Вона багата магнієм і вітамінами групи В. Більш того гірчиця може діяти як натуральне заспокійливе, позбавляючи від почуття тривоги і покращуючи якість сну.

    Лікування запору

    Оскільки гірчиця може збільшувати швидкість виділення слини в 8 разів, система травлення починає працювати значно краще, а значить, людина зможе вирішити проблему запору. Однак завжди потрібно вживати гірчицю в міру, інакше можна зіткнутися з діареєю.

    aspekty.net

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.