• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Шуляк розповіла, як проводитимуть оцінку пошкодженого і зруйнованого житла

    Опубликовано: 2022-04-27 18:00:38

    Оцінка вартості буде проводитися тільки для пошкодженого внаслідок російської агресії житла. Якщо ж квартира чи будинок повністю зруйновані - їх не оцінюватимуть, а відновлюватимуть з нуля.

    Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на голову партії "Слуга народу" Олену Шуляк.

    За її словами, це передбачає законопроєкт №7198 про відшкодування зруйнованого та пошкодженого житла, який нині готується до другого читання.

    "Для знищеного житла оцінка не проводитиметься, компенсація надаватиметься у вигляді об’єкта нерухомого майна. А оцінка вартості щодо відновлення пошкодженого об’єкта буде проводитися за методикою, визначеною Кабміном, щоб визначити розмір грошової компенсації, необхідної для його відбудови", - пояснила політик.

    За словами Шуляк, під час проведення такої оцінки будуть встановлювати ступінь пошкодження об’єкта, а також ціну його відновлення та наявність/відсутність статусу пам’ятки культурної спадщини.

    АРТЕМ ГОРОВЕНКО

    Інф. rbc.ua

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.