• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Киян закликали не відвідувати кладовища у поминальні дні

    Опубликовано: 2022-04-27 17:00:39

    На період дії воєнного стану киян закликали утриматися від відвідування кладовищ у поминальні дні. Про це повідомляє УНН із посиланням на пресслужбу КМДА.

    Деталі

    "Традиційно після Великодня в Україні проходять поминальні дні, українці вшановують пам’ять померлих родичів та близьких, відвідуючи кладовища. Нагадую, що на території України, і в Києві зокрема, продовжує діяти воєнний стан. З початку військових дій столиця неодноразово зазнавала ракетних ударів, загинули мирні жителі, пошкоджені будинки, школи, дитсадки. Маємо факти обстрілів і територій кладовищ", – зазначив перший заступник голови КМДА Микола Поворозник.

    Киян просять утриматися від відвідування кладовищ на період дії воєнного стану та перенести візит до моменту, коли ситуація в місті стане більш безпечною.

    "Не створюйте скупчення людей в ці дні на територіях кладовищ, не наражайте на небезпеку себе і своїх близьких", – додав Поворозник.

    Нагадаємо

    Після великодньої ночі у Києві повернули комендантську годину з 22:00 до 05:00.

    Вікторія Данильченко
     
    Джерело: УНН

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.