• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Українська армія контролює більшу частину повітряного простору – розвідка Британії

    Опубликовано: 2022-04-27 13:15:59

    Українська армія контролює більшу частину свого повітряного простору, армія РФ зосереджена на півдні та сході. Таких висновків дійшла британська розвідка, передає в Twitter Міноборони Сполученого Королівства.

    Зазначається, що РФ не змогла ефективно знищити Повітряні сили ЗСУ або придушити протиповітряну оборону. Україна зберігає контроль над більшою частиною свого авіапростору.

    Авіація РФ залишається під ризиком ураження українськими силами, кажуть британські розвідники. Наразі вона зосереджена на півдні та сході України, де намагається надавати підтримку російським сухопутним силам.

    У розвідці Британії додали, що авіація РФ має обмежений доступ до північних та західних областей – їй доводиться обмежуватись ударами з далеких дистанцій. Водночас РФ продовжує бити по українських військових об'єктах та логістичній інфраструктурі по всій країні.

    У Маріуполі Росія, ймовірно, використовує неконтрольовані вільнопадаючі авіабомби, кажуть у британській розвідці. Це знижує вибірковість удару та підвищує ризик жертв серед цивільного населення.

    Марк Сировой
     
    ЛIГАБiзнесIнформ

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.