• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Війська РФ обстрілюють залізницю, щоб зупинити рух товарів в Україні, — МВС

    Опубликовано: 2022-04-27 12:45:48

    Російські окупанти обстрілюють залізницю, щоб зупинити рух товарів в Україні. Про це повідомляє видання "РБК-Україна" із посиланням на радника міністра внутрішніх справ Вадима Денисенка.

    "Якщо спочатку вони стріляли по нафтобазах, пробуючи зруйнувати ланцюги поставок палива, і їм не вдалося це зробити, то зараз вони поміняли стратегію і стріляють по залізничній інфраструктурі, вважаючи, що це дозволить їм зупинити рух товарів. Причому, в обох напрямках — як у центр і на схід, куди йдуть продукти харчування та промтовари, і все, що потрібне для армії, так і зі сходу на захід", — сказав Денисенко.

    За його словами, такі дії Російської Федерації лише уповільнюють роботу залізниці та викликають затримки, але не зупиняють експорт.

    "В принципі, у нас, оскільки заблоковані порти, весь експорт — це західний кордон. Вони вважають, що зможуть зламати експорт України, а це одне з основних надходжень до бюджету країни. На щастя, поки те, що робить Росія, воно лише сповільнює роботу залізниці і просто призводить до певних затримок", — сказав радник міністра.

    Нагадаємо, з початку вторгнення в Україну російські окупаційні війська втратили приблизно 22 100 своїх військових.

    Степан Крьока

    Інф. delo.ua

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.