• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • ЗСУ завдали удару по російським позиціям на острові Зміїний

    Опубликовано: 2022-04-27 11:30:33

    Збройні сили України завдали ударів по позиціях армії РФ на острові Зміїний, потрапили в пункт управління та знищили зенітно-ракетний комплекс окупантів "Стріла-10".

    Про це повідомляє Оперативне командування "Південь".

    "У Чорноморській операційній зоні нашими силами нанесено ураження по ворожих позиціях на острові Зміїному. Зафіксовано попадання в пункт управління, знищення зенітно-ракетного комплексу "Стріла-10", – йдеться у повідомленні.

    Втрати окупантів уточнюються.

    Загальні ворожі втрати на добу становлять: один танк, чотири одиниці автомобільної техніки (зокрема дві броньовані) та 16 окупантів.

    Також наголошується, що на півдні окупанти намагалися просунутися у бік Миколаївщини в районі селищ Таврійське та Нова Зоря, але успіху не мали та зазнали суттєвих втрат.

    Минулої доби Одеську область атакували 3 крилатих ракети. Було зафіксовано попадання у міст через Дністровський лиман. Постраждалих немає. Рух транспорту частково обмежений. Ведуться відновлювальні роботи.

    Зазначимо, що російські війська захопили острів Зміїний ще у перший день війни, 24 лютого.

    Нагадаємо, знамениту фразу про правильний напрямок російського військового корабля українські прикордонники з острова Зміїний виголосили у відповідь на пропозицію з російського крейсера "Москва" здатися. Сам корабель був знищений ЗСУ та став підводною власністю України.

    Світлана Манько

    Інф. delo.ua

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.