• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Зеленський сказав про наслідки спроб Росії поставити колаборантів «на чолі» Херсонської області

    Опубликовано: 2022-04-27 11:00:51

    Спроба Росії створити "владу" на тимчасово окупованій частині України призведе до нових жорстких санкцій. Про це у відеозверненні заявив президент Володимир Зеленський.

    "Російські війська намагаються зобразити в Херсоні та частині Запорізької області нібито "нову владу". Змінюють прапори, демонструють якихось там "самогубців" у ролі колаборантів. А що це дає Росії? Тільки нові втрати", - сказав глава держави.

    За його словами, буде новий санкційний пакет від Євросоюзу, який посилить обмеження на торгівлю з РФ.

    "Неминуча буде відмова більшості країн світу від російської нафти та інших російських енергоносіїв. Жодній адекватній країні не захочеться запрошувати до співпраці "Росатом", - упевнений Зеленський.

    Він також зазначив, що більшість росіян заплатить бідністю за агресивну політику Кремля.

    "Кожного військового злочинця та колаборанта ми встановимо, знайдемо та обов'язково притягнемо до відповідальності", - додав президент.

    Нагадаємо, у понеділок, 25 квітня, російські військові захопили будівлю міської ради Херсона. Потім призначили "голів" окупаційних адміністрацій міськради та облдержадміністрації.

    Сергій Горєлов

    Інф. delo.ua

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.