• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Вчені виявили, що появі проблем з серцем сприяє пропуск сніданку

    Опубликовано: 2022-04-27 13:08:42

    Вчені виявили, що появі проблем з серцем сприяє пропуск сніданку. Відсутність сніданку негативно відбивається на стані серця.

    Сніданок, обід і вечеря — усе це важливі прийоми їжі. Однак деякі люди пропускають один з них. Якщо у вашому ритмі життя таким є сніданок, варто серйозно стежити за станом здоров’я серця, адже на нього така відмова впливає досить помітно, інформує Ukr.Media.

    Такі дані були отримані у результаті метааналізу, представленого у журналі Clinical Nutrition. Вчені проаналізували понад 221 тис. осіб і виявили, що пропуск сніданку пов’язаний з підвищенням ризику розвитку серцево-судинних захворювань на 22 %.

    Інший метааналіз 2019 року, опублікований у Journal of Cardiovascular Development and Disease, дав аналогічні результати після аналізу даних чотирьох різних досліджень з США і Японії. Згідно з цією роботою, ті, хто регулярно пропускав сніданок, на 21 відсоток частіше страждали на серцево-судинні захворювання, ніж люди, які регулярно снідали.

    aspekty.net

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.