• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Солодкі напої треба прибрати з раціону людини

    Опубликовано: 2022-04-26 18:48:05

    Ці солодкі напої треба прибрати з раціону людини — вони можуть нашкодити здоров’ю. Деякі напої лише шкодять здоров’ю людини, як передає Интернет-издание для девушек и женщин от 14 до 35 лет Pannochka.net

    Люди звикли щодня вживати різні напої. Однак людина не замислюється над справжнім їх складом. Навіть звичні напої можуть нашкодити здоров’ю. У всьому винен цукор, який міститься у них у надмірній кількості, інформує Ukr.Media.

    Холодний чай

    Чай, приготований з натурального листя і заварений спеціальним способом, не шкодить здоров’ю. Однак холодний чай не належить до корисних продуктів. Річ у тім, що у його складі міститься перевищена норма цукру. У 1 пляшці міститься приблизно 30 грамів цього продукту. Саме тому у організмі людини є надлишок цукру. Кращим способом є приготування чаю вдома і його охолодження.

    Соки з фруктів

    Влітку такі напої є особливо популярними. Сік солодкий і непогано втамовує спрагу. Однак лікарі не рекомендували б такий напій у якості корисного. У ньому також міститься велика кількість цукру. Наприклад, у середньому, у одній склянці соку міститься до 35 грамів цієї речовини. У першу чергу, надлишок цукру впливає на кісткову тканину, хрящі і судини.

    Солодкий йогурт

    Більшість людей звикли пити йогурт у якості корисного продукту. Однак не усі звертають увагу, що у ньому міститься велика кількість цукру. Аналогом є фруктове пюре. У середньому у таких продуктах близько 25 грамів цукру. Замінити солодкий йогурт можна на кислий кефір. У якості підсолоджувача використати натуральні фрукти і ягоди.

    Молоко

    Надмірна кількість цукру міститься у соєвому, мигдальному молоці. Якби виробники не додавали підсолоджувачі, то продукт мав би специфічний смак. Саме тому у складі можна виявити не лише цукор, але й сироп. Така калорійність знижує користь продукту і підвищує ризик розвитку ускладнень деяких захворювань.

    Напої на основі кави

    Більшість сучасних людей звикли щодня вживати кавові напої. Кав’ярні пропонують всілякі варіанти. Наприклад, можна пити каву з вершками, з сиропами, зефіром, печивом. Паралельно у напій додається цукор. Наслідком цього є перевищення норми цієї речовини у крові.

    Вода з додаванням екстракту кокоса

    Кокосова вода досить давно існує на ринку. Вона має свої переваги. Наприклад, півлітра води покриває добову норму катіонів калію. Влітку вона чудово втамовує спрагу. Однак у її складі міститься до 30 грамів цукру. Дана норма є перевищеною для напою.

    aspekty.net

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.