• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Дерматологи розповіли, чи потрібно мати окреме мило для різних частин тіла

    Опубликовано: 2022-04-26 07:24:03

    Дерматологи розповіли, чи потрібно мати окреме мило для різних частин тіла. Чи повинне бути своє мило у кожного члена сім’ї.

    Мило — засіб гігієни, яким кожен користується по кілька разів на день. Але чи потрібно купувати окремі види мила для рук, ніг або тіла? Дерматологи дали відповідь на «просте питання», інформує Ukr.Media.

    У виборі окремого мила для рук, тіла або ніг особливої необхідності немає.

    При виборі мила на кожен день потрібно звернути увагу на склад: дуже часто в якості антибактеріального компонента виробники застосовують синтетичні речовини — антибіотики (триклозан і триклокарбан), які, крім патогенної, вбивають і нормальну флору. Альтернативою хімічним речовинам є природні компоненти: аромоолії ромашки, календули, алое, чайного дерева.

    Вибираючи засіб для інтимної гігієни, зверніть увагу на один з головних критеріїв — рівень рН (кислотно-лужний показник), в засобах інтимної гігієни він не повинен перевищувати 5,5. Перевагу слід віддати тому засобу, в якому менше такого компоненту, як лаурилсульфат натрію (в надмірній кількості він може викликати алергію).

    Чи повинне бути своє мило у кожного члена сім’ї?

    Фахівці вважають, що сім’я може користуватися одним милом, але якщо є бажання можна мати індивідуальні засоби.

    Важливо пам’ятати, що під час догляду за дітьми потрібно використовувати дитяче мило.

    І, звичайно, слід бути обережними при користуванні загальними туалетними приладдями тим, у кого з’явилися проблеми зі шкірою, наприклад грибок. В такому разі потрібно проконсультуватися з лікарем і вибрати відповідний засіб для миття та догляду.

    Чи треба вибирати особливе мило в весняно-літній сезон?

    Підбирайте мило з урахуванням стану шкірного покриву, враховуйте наявність алергічних реакцій. За наявності в будинку жорсткої води, зниженої вологості потрібно використовувати рідке мило.

    При цьому треба пам’ятати, що ні тверде, ні рідке антибактеріальне мило не підходить для щоденного застосування.

    aspekty.net

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.