• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Міністр фінансів закликав країни G20 посилити підтримку бюджету України

    Опубликовано: 2022-04-22 10:00:57

    Міністр фінансів України Сергій Марченко закликав посилити фінансову підтримку держбюджету в умовах повномасштабної агресії Росії. Він також зазначив, що воююча країна потребує будь-якої фінансової допомоги.

    Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на Facebook Міністерства фінансів України.

    "Щоб перемогти в цій війні і зупинити кризу, що насувається, світ повинен забути про відмінності між країнами і скоординувати дії, щоб зупинити війну і змусити Росію вивести свої війська з суверенної території України. Для того, щоб ми могли продовжувати надавати всі необхідні послуги нашому населенню, закликаємо виділити частину своїх ресурсів у будь-якій формі для потреб бюджету України", - закликав Марченко.

    Звертаючись до лідерів фінансового світу, він підкреслив, що наслідки війни відчувають не тільки Україна. Війна уповільнює зростання, підвищує ціни на харчові продукти та енергію, прискорюється інфляція і знижуються доходи, одночасно порушуючи торгівлю і ланцюжки поставок у всьому світі.

    КОНСТАНТИН ШИРОКУН

    Інф. rbc.ua

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.