• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • У Німеччині більше тисячі місцевих лікарів готові працювати в Україні

    Опубликовано: 2022-04-19 09:15:18

    Німецька Медична асоціація відкрила прийом заявок від лікарів, які готові працювати в Україні. Понад 1100 лікарів з Німеччини заявили, що хочуть надавати допомогу в Україні або сусідніх з нею країнах.

    Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на Deutsche Welle.

    "Це число показує, наскільки велика солідарність медпрацівників з жителями України. Адже робота там може бути небезпечна для життя", - заявив глава німецької медичної асоціації Клаус Райнард в інтерв'ю Redaktionsnetzwerk Deutschland, яке опублікують у понеділок, 18 квітня.

    Лікарі, які хочуть допомогти Україні реєструються на спеціальному порталі асоціації. Зараз організація веде переговори з міністерствами охорони здоров'я та закордонних справ Німеччини, а також з посольствами України та сусідніх з нею країн про те, як німецькі лікарі можуть допомогти.

    "Як тільки уряд заявить про те, що в рамках міжнародних гуманітарних місій потрібні лікарі, ми готові надати допомогу в достатній кількості", - зазначив Райнард.

    За словами міністра охорони здоров'я України Віктора Ляшка, зараз в Україні працюють 230 закордонних лікарів. Крім того, ще близько двох тисяч готові надавати допомогу.

    Нагадаємо, президент України Володимир Зеленський розповів, які виплати і компенсації належать переселенцям.

    Ми також писали про те, мер Харкова Ігор Терехов закликав цивільних, яким загрожують обстріли, виїжджати з міста, оскільки безпечних районів немає.

    Термінові та важливі повідомлення про війну Росії проти України читайте на каналі РБК-Україна в Telegram.

    РОМАН МИРОНЧУК

    Інф. rbc.ua

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.