• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Укрпошта відновлює роботу у звільнених районах Київської області

    Опубликовано: 2022-04-15 13:45:54

    У населених пунктах, звільнених від окупантів, вже працюють стаціонарні та пересувні відділення. Про це компанія повідомила у пресрелізі.

    "По Київській філії працює до 500 відділень. З них в області — понад 300 відділень, зокрема, насамперед вдалося відновити роботу у Вишгородському районі", — йдеться у повідомленні.

    "Ми розуміємо, що кожна машина "Укрпошти", яка заїжджає до звільненого села чи міста, привозить людям найнеобхідніше – готівку, їжу, а головне – служить зв'язком зі світом", — наголосив генеральний директор "Укрпошти" Ігор Смілянський.

    Також пересувні відділення "Укрпошти" минулого тижня вперше з початку війни змогли доїхати до Володимирівки та Рудні-Димерського району Вишгороду. Раніше через окупантів до цих населених пунктів не було доступу.

    У Вишгородському районі поки що залишається 17 населених пунктів, у яких "Укрпошта" має відновити роботу. Для прискорення процесу доставки розпочали роботу додаткові бригади пересувних відділень, щоб розвезти якнайшвидше пенсію, відправлення та продукти.

    Нагадаємо, в умовах військового стану "Укрпошта" скасувала плату за зберігання посилок, а внутрішні посилки приймає лише у відкритому вигляді.

    Держпідприємство "Укрпошта" після 21 року перерви також відновило доставку відправлень залізницею. Насамперед у поштових вагонах перевозитимуться гуманітарні вантажі.

    Сергій Горєлов

    Інф. delo.ua

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.