• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • 46-річний латвійський політик і правник Юріс Юраш місяць тому склав повноваження депутата сейму Латвії, вступив добровольцем у батальйон «Карпатська Січ» і захищає Україну від російського агресора

    Опубликовано: 2022-04-09 14:20:34

    46-річний латвійський політик і правник Юріс Юраш місяць тому склав повноваження депутата сейму Латвії, вступив добровольцем у батальйон «Карпатська Січ» і захищає Україну від російського агресора. Латвійський доброволець разом із побратимами визволяв населені пункти Київської області.

    Він дав інтерв'ю Радіо Свобода. Основні тези:

    ▫️«Не віриться, що в ХХІ столітті взагалі можлива така війна, вже не кажучи про той жах, що окупанти робили з цивільними людьми, як знущалися, ґвалтували, вбивали, це розумом осягнути не можна. Звірі так не чинять, це нелюди»

    ▫️«Все те, що ми робимо в Україні, відстоюючи незалежність України, всієї Європи, це наше майбутнє і майбутнє наших дітей. Це сильна мотивація бути в Україні»

    ▫️«У цей момент маємо бійців із 18 держав. Ми добрий приклад, як грамотно використовувати тих хлопців, у яких горять серця і які хочуть допомогти Україні, які приїхали сюди і не знайшли можливості проявити себе в іншому підрозділі»

    https://www.radiosvoboda.org/a/latviya-dobrovolets-viyna-rosiya-zlochyny/31789789.html

    Subscribe to our channels on Viber and WhatsApp

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.