• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • У Сєвєродонецьку окупанти обстріляли притулок для матерів із дітьми

    Опубликовано: 2022-03-18 12:40:25

    У Сєвєродонецьку на Луганщині ввечері 17 березня російські військові відкрили вогонь по ще одному "стратегічному об'єкту" - притулку для матерів з дітьми.

    Про це повідомив голова Луганської обласної військової адміністрації Сергій Гайдай.

    "Мешканці та працівники закладу в безпеці. У цьому закладі від ворожих обстрілів ховалося безліч мам із малюками, але Росія наздогнала їх і там", - констатував Гайдай, додавши, що тепер можна сказати, що "безпечних місць на Луганщині більше немає".

    Також 17 березня у Сєвєродонецьку окупанти обстріляли лікарню. Інформації про постраждалих наразі немає. За словами голови Луганської обласної військової адміністрації, 18 березня розпочнеться відновлення пошкоджених місць лікарні.

    Нагадаємо, у ніч з 12 на 13 березня російські війська завдали ракетних ударів по населених пунктах Луганської області. Тоді внаслідок обстрілів у Лисичанську та Попасній було пошкоджено газопровідні мережі.

    Віта Молодан

    Інф. delo.ua

    Subscribe to our channels on Viber and WhatsApp

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.