• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • У МІУ закликали українських та світових судновласників відмовитись від співпраці з компаніями, пов’язаними з Росією

    Опубликовано: 2022-03-15 12:50:09

    Відмова від співпраці з російськими компаніями у сфері судноплавства стане одним із важелів впливу, які змусять Росію відповісти за агресію проти України.

    Про це повідомляє Міністерство інфраструктури України.

    Зокрема, у відомстві закликали судновласників та судноплавні компанії, чиї судна ходять під прапором України чи інших країн, не отримувати будь-які послуги від компаній, власниками, акціонерами чи бенефіціарами яких є громадяни Російської Федерації, зареєстровані в РФ юридичні особи чи особи, що потрапили під українські санкції.

    "Лише спільними зусиллями українців та наших міжнародних партнерів ми зможемо змусити Росію відповісти за всі людські смерті, спричинені проявом небаченої у ХХІ столітті агресії", — наголосили у МІУ.

    Там нагадали, що раніше, у зв'язку з порушенням Росією положень міжнародного права, Україною було заборонено перебування у внутрішніх водах та захід у порти суден під прапором Російської Федерації або судів, пов'язаних з російськими фізичними та юридичними особами.

    Світлана Манько

    Інф. delo.ua

    Subscribe to our channels on Viber and WhatsApp

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.