• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Війська Росії знову пошкодили лінію електропостачання ЧАЕС

    Опубликовано: 2022-03-15 10:10:47

    Окупанти пошкодили лінію, яка живила ЧАЕС і Славутич, після її ремонту українською стороною. Про це повідомляє прес-служба "Укренерго".

    Увечері неділі, 13 березня, ремонтна бригада "Укренерго" відремонтувала високовольтну лінію електропередачі, що живить Чорнобильську АЕС та Славутич, та розпочали відновлення енергоживлення інфраструктури ЧАЕС та Славутича.

    "Але завершити роботи не вдалося, бо окупанти незабаром знову пошкодили лінію. Ремонтна бригада НЕК «Укренерго" змушена знову їхати на окуповану територію поблизу Чорнобильської АЕС, шукати та ліквідувати нове ушкодження», — йдеться у повідомленні.

    У компанії зазначають, що Чорнобильська АЕС не може залишатись без надійного енергоживлення. Тільки регулярне технічне обслуговування допоможе уникнути повторної катастрофи на станції.

    Раніше У НАЕК "Укренерго" ж заявили, що не потребують допомоги білоруської сторони у ремонті пошкоджених російськими обстрілами високовольтних ліній, які живили Чорнобильську АЕС. Там закликали пропустити українські ремонтні бригади до АЕС, а повідомлення з Білорусі та Росії про відновлення живлення станції назвали "провокацією, спрямованою на загострення ситуації".

    Сергій Горєлов

    Інф. delo.ua

    Subscribe to our channels on Viber and WhatsApp

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.