• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Ferrari та Lamborghini пішли з рф і переказали мільйони євро на гуманітарні проєкти в Україні

    Опубликовано: 2022-03-10 18:00:30

    Слідом за британськими та німецькими виробниками автомобілів luxary-класу про свою підтримку Україні оголосили італійські бренди. Ferrari та Lamborghini не лише повідомили про припинення діяльності в росії, а і про мільйонні пожертвування на підтримку України.

    «Ferrari разом з усіма в Україні, хто постраждав від цієї гуманітарної кризи, — заявив генеральний директор компанії Бенедетто Вінья. — Хоча ми сподіваємося на швидке повернення до діалогу та мирне рішення, ми не можемо залишатися байдужими до бідувань усіх постраждалих. До них звертаються наші думки й підтримка. Ми надамо невелику допомогу організаціям, які сприяють полегшенню ситуації».

    Легендарний виробник спорткарів і найтитулованіша команда «Формули-1» уже переказала 1 мільйон євро на міжнародні гуманітарні проєкти Червоного Хреста та ООН, які працюють в Україні.

    «Крім того, з огляду на поточну ситуацію Ferrari ухвалила рішення тимчасово зупинити виробництво автомобілів для російського ринку до подальшого повідомлення. Ми й далі уважно стежитимемо за ситуацією й завжди дотримуватимемося всіх правил, положень і санкцій» — підкреслив синьйор Вінья.

    Перераховані кошти підуть на міжнародні гуманітарні проєкти, спрямовані на допомогу жителям України, та італійські ініціативи щодо приймання українських біженців.

    «Ми глибоко засмучені подіями в Україні та із серйозною тривогою спостерігаємо за ситуацією. Компанія готує пожертву до фонду ООН із надання допомоги біженцям, — йдеться в офіційній заяві компанії Lamborghini. — Гроші буде спрямовано безпосередньо UNHCR — агентству ООН у справах біженців, яке працює в Україні з 2014 року. У світлі ситуації, що склалася, ділові відносини з росією тимчасово зупинено. Lamborghini сподівається на швидке закінчення бойових дій і повернення до дипломатії».

    Інф. finance.ua

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.