• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Western Union, MoneyGram, Ria та IntelExpress скасували комісію за переказ грошей в Україну

    Опубликовано: 2022-03-10 11:00:59

    Міжнародні системи платежів Western Union, MoneyGram, Ria та IntelExpress скасували плату за переказ коштів з будь-якої країни світу в Україну незалежно від каналу відправлення.

    Зокрема, як повідомляє державний Ощадбанк, Western Union та Ria встановили тариф 0% від суми відправлення на строк до 31 березня, а MoneyGram та Intelexpress – на необмежений термін.

    У той же час у компанії "Нова пошта", яка також надає, як і багато українських банків, фінансові послуги з прийому грошових переказів, зазначають, що система Ria скасувала комісію тільки для переказів в Україну з Вірменії, Болгарії, Кіпру, Чехії, Грузії, Молдови, Польщі та Румунії.

    Крім того, на "Новій пошті" (у будь-якому працюючому відділенні) можна отримати переклад Western Union, яка не стягує комісію з перекладів з усіх країн світу.

    Для отримання коштів необхідно повідомити оператору номер переказу, який назвав відправник, прізвище, ім'я та країну відправника, а також надати документи, що засвідчують особу одержувача. Гроші видаються готівкою у гривні.

    Нагадаємо також, що раніше "Нова пошта" знизила комісію за відправку грошового переказу Україною до 0,5% від суми.

    Тимофій Бесп'ятов

    Інф. delo.ua

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.