• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • ДБР вилучає майно Росії на користь захисників України

    Опубликовано: 2022-03-09 15:00:22

    Державне бюро розслідувань в умовах воєнного стану встановлює наявність в Україні майна, що належить країні-окупанту, конфісковує його та передає кошти на потреби ЗСУ.

    Державне бюро розслідувань встановлює наявність в Україні майна, що належить країні-окупанту та про його місцеперебування інформують військово-цивільні адміністрації та командування військових частин.

    Впродовж минулої доби у взаємодії з підрозділами Держприкордонслужби України припинено 2 спроби незаконного переміщення товарів під виглядом гуманітарної допомоги, ввезення комерційних товарів на митну територію України. Про це повідомили в пресслужбі ДБР.

    Крім цього, у пунктах пропуску західного кордону забезпечено вилучення 24 вантажних транспортних засобів із вантажами для потреб оборони держави. Серед вилученого - запчастини для автомобілів, будівельні матеріали, харчові продукти, електронне обладнання.

    Також виявлено ще 13 вантажних транспортних засобів, стосовно яких перевіряються питання законності переміщення вантажів в умовах воєнного стану.

    Інф. delo.ua

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.