• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Японія ввела нові санкції проти росіян та заборонила експорт обладнання для НПЗ у РФ

    Опубликовано: 2022-03-08 15:00:21

    Міністерство фінансів Японії заморозило активи ще 32 російських та білоруських чиновників та олігархів та запровадило заборону на експорт обладнання для нафтопереробних заводів до Росії у відповідь на повномасштабне вторгнення в Україну, повідомляє Reuters.

    Нещодавно додані санкції стосуються 20 росіян, включно з заступниками голови адміністрації президента Володимира Путіна, заступниками голови парламенту, головою Чеченської Республіки та керівниками компаній, які мають тісні зв'язки з урядом, таких як Volga Group, Транснєфть та Вагнер.

    Уряд Японії також запровадив санкції проти 12 білоруських чиновників та бізнесменів, а також 12 організацій у Росії та Білорусі.

    У заяві міністерства йдеться, що платежі та капітальні операції з тими, хто включений до списку, відтепер вимагають дозволу уряду.

    Японія також забороняє експорт обладнання для нафтопереробних заводів до Росії та товарів загального призначення до Білорусі, які можуть бути використані її збройними силами, йдеться у повідомленні міністерства.

    Мінфін також запровадив заборону на експорт Міністерству оборони Білорусі, збройним силам та поліцейським організаціям, а також мінському підприємству АТ "Інтеграл".

    Наталия Фреик

    ЛIГАБiзнесIнформ

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.