• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Кілька продуктів сприяють стабілізації рівня цукру у крові

    Опубликовано: 2022-02-18 15:28:04

    Вживання деяких продуктів сприяє стабілізації рівня цукру у крові, і у першу чергу до них належать продукти, що володіють низьким ГІ, глікемічним індексом, інформує Ukr.Media.

    Експерт у області харчування, дієтолог Гізем Гермюш (Туреччина) розповів, який раціон допомагає підтримувати стабільний рівень цукру у крові, забезпечує профілактику його коливань і сплесків. Зокрема, турецький медик порадив з цією метою пити зелений чай без цукру (втім, не зловживаючи його кількістю).

    Також Гермюш порекомендував вживати у їжу продукти, що мають низький глікемічний індекс:

    Риба

    На думку експерта, їсти рибу слід тричі на тиждень.

    Бобові

    Страви з бобових слід додавати у раціон не менше двох разів на тиждень.

    Горіхи

    Гермюш вважає корисним з’їдати кілька горіхів (мигдаль, фундук, волоські горіхи) під час кожного прийому вуглеводної їжі — це покращує регуляцію рівня цукру у крові.

    Грецький йогурт і яйця

    Ці продукти — багаті джерела білка, який добре засвоюється організмом. Деяку кількість білка також можна з’їдати разом з вуглеводами: такий прийом допомагає запобігти різке зростання цукру у крові.

    aspekty.net

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.