• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Обстріл дитячого садка на Донбасі був операцією під чужим прапором – Джонсон

    Опубликовано: 2022-02-18 14:45:00

    Обстріл дитячого садка у Станиці Луганській на Донбасі був операцією під чужим прапором, щоб дискредитувати Україну та дати фейковий привід для дій Росії. Про це заявив на підході до журналістів прем'єр-міністр Великої Британії Борис Джонсон.

    "Дитячий садок був обстріляний у тому, що ми вважаємо операцією під чужим прапором. Вона була спрямована на дискредитацію українців, розроблена, щоб створити привід, хибну провокацію для дій Росії", – сказав він.

    Прем'єр Великої Британії побоюється, що таких провокацій буде більше найближчими днями.

    Водночас Джонсон вважає, що є час, щоб режим президента Росії Володимира Путіна зробив крок назад. "Ще є час, щоб уникнути катастрофи, катастрофи для Росії, України та світу", – сказав він.

    За його словами, західні країни повинні переконатися, що роблять все для зміцнення пакета санкцій, які будуть запроваджені негайно у разі нового вторгнення РФ.

    Прем'єр Британії нагадав, що поїде у вихідні на Мюнхенську конференцію, де має намір обговорити, що можна зробити для єднання Заходу.

    Марк Сировой

    ЛIГАБiзнесIнформ

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.