• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Для чого потрібні обмінники валют?

    Опубликовано: 2022-02-16 17:48:58

    Жоден громадянин нашої країни не обходиться без відвідування банків, пунктів обміну валюти та інших фінансових установ. Особливо це стосується мешканців столиці. Хтось захотів зібрати валютний кошик і вкласти гроші в депозит, інші торгують на біржах і заробляють на різниці в курсах. Багато хто зацікавлений у придбанні іноземної валюти за вигідною ціною. А є й ті, хто хоче її продати.

    Небезпеки та підводні камені чорного ринку валют

    На чорному ринку дуже багато привабливих пропозицій. Але довіряти їм не слід. Адже недаремно правоохоронці радять обходити їх стороною. За великим рахунком, мова йде про шахраїв, яким нічого не варто обдурити своїх клієнтів. Довести їх злочинні дії практично неможливо, тому кримінальна відповідальність їх не лякає. Шахраї підсовують клієнтам фальшиві купюри, мічені, зіпсовані. Але при цьому вони приваблюють вигідним курсом, на який і ведуться наївні покупці. Набагато правильніше знайти офіційний обмін валют, який працює за ліцензією та має всі необхідні дозволи.

    Які фактори впливають на валютний курс:

    • дії Міжнародного валютного фонду;
    • дії Національного банку України;
    • результати на торгах;
    • стан золотовалютного фонду;
    • дії на міжнародній біржі;
    • ціни експортні товари.

    Найправильніше знайти обмінник, що має ліцензію на ведення фінансових операцій. У столиці таких багато. І місцеві мешканці із задоволенням ними користуються. Вони змінюють валюту в будь-який час дня та ночі. Найголовніше — знайти надійну організацію, де валютні операції проводяться абсолютно безпечно і швидко. Тоді можна спокійно міняти чи продавати долари, фунти, рублі та євро.

    Переваги офіційних пунктів обміну валюти

    Вся справа в тому, що іноді виникає потреба в не популярній валюті, яка рідко користується попитом. Або ж треба поміняти дуже велику суму грошей, якої може просто не опинитися у пункті обміну. Щоб уникнути подібних ситуацій, бажано відвідати сайт обмінника і з'ясувати, чи є валюта, що конкретно цікавить, в ньому і в якій кількості.

    Звісно, каси обмінників намагаються тримати у достатньому обсязі валюту. А обмінний курс у них завжди вигідний. Списки валютних пар регулярно оновлюються на веб-ресурсах, щоб клієнти були в курсі всіх змін. Вони можуть вивчати динаміку кожної з валютних пар, дивлячись на наочний графік, що відображає коливання в межах конкретних дат. Окрім обміну можна пересилати гроші країною. Навіть старі купюри можна здати без будь-якої комісії. Гроші завжди перераховуються на касі, їхня справжність виявляється. Крім іншого на порталі обмінки можна переглянути актуальні новини щодо фінансів. Вони завжди свіжі. За бажанням можна передплатити розсилку новин.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.