• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • 5 видів м’яса обов’язково треба додати у раціон

    Опубликовано: 2022-02-09 08:48:37

    Ці 5 видів м’яса обов’язково треба додати у свій раціон. Деякі види м’яса є особливо корисними, як передає Интернет-издание для девушек и женщин от 14 до 35 лет Pannochka.net

    М’ясні продукти багаті на поживні речовини і вітаміни, які дуже необхідні організму, але серед них є особливо корисні види. Про те, яке м’ясо обрати, щоб отримати максимальну користь для здоров’я і краси, ми зараз розповімо, інформує Ukr.Media.

    Попри популярні сьогодні концепції здорового харчування і вегетаріанства, м’ясо все одно залишається основою харчування. У своєму складі воно містить високу концентрацію найважливіших мінералів, мікроелементів і амінокислот. Саме тому майже неможливо знайти гідний аналог, який повністю замінить м’ясо.

    Серед величезного різноманіття цього продукту дієтологи і нутриціологи особливо виділяють м’ясо індички, конину, баранину, кролятину і козлятину. Розберемося, яку користь для організму несуть ці смачні і поживні види м’яса.

    Конина

    Конина дійсно вважається найбільш екологічним м’ясом. Вона не містить у своєму складі різних антибіотиків та інших небезпечних біологічних добавок, є джерелом таких корисних речовин, як магній, залізо, мідь, рибофлавін. Крім того, конина є гіпоалергенною і тому підходить для дитячого харчування.

    Баранина

    У багатьох цей вид м’яса асоціюється з жирним і шкідливим шашликом. Насправді це не зовсім так. Звичайно, у баранині міститься певна кількість жиру. Однак його концентрація зовсім не критична, оскільки у складі м’яса також міститься лецитин, який відповідає за контроль рівня холестерину у організмі.

    Кролятина

    М’ясо кроликів експерти вважають одним з найбільш дієтичних і гіпоалергенних. Воно містить у своєму складі багато білка, повністю засвоюється організмом і забезпечує швидку нормалізацію жирового обміну. Смачні і корисні страви з кролятини підійдуть людям з порушеннями у роботі шлунково-кишкового тракту, маленьким дітям і просто тим, хто полюбляє ніжне м’ясо, яке не буде залишати відчуття тяжкості і здуття у животі.

    Козлятина

    Цей незвичайний для багатьох людей вид м’яса відрізняється ніжною текстурою, приємним смаком і невисокою жирністю. Це робить його ідеальною основою для дієтичного або лікувального харчування. Крім того, козлятина містить у своєму складі залізо і різні антиоксиданти. Вживання цього продукту сприяє зниженню холестерину і насиченню організму важливими поживними речовинами.

    М’ясо індички

    М’ясо індички містить набагато менше жиру і калорій порівняно з іншими видами птахів. Однак за кількістю білка у своєму складі воно зовсім не поступається, наприклад, курячому м’ясу. Крім того, індичка є багатим джерелом вітаміну В, нікотинової кислоти, фосфору і селену. Незважаючи на невисоку калорійність, м’ясо цього птаха дуже поживне, а це означає, що здатне стати гарною основою раціону і надовго подарувати відчуття ситості.

    aspekty.net

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.