• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Макрон заявив, що візитом до Москви запобіг ескалації конфлікту Росії з Україною

    Опубликовано: 2022-02-08 17:00:54

    Президент Франції Еммануель Макрон заявив, що в результаті переговорів з російським колегою Володимиром Путіним він запобіг ескалації конфлікту Росії з Україною. Він вважає, що мета візиту була досягнута.

    Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на BFMTV.

    "Для мене мова йшла про те, щоб "заблокувати гру" з метою запобігти ескалації і відкрити нові перспективи", - сказав Макрон.

    Він заявив, що виконав цю мету і "Франція зміцнила довіру до себе".

    Нагадаємо, видання The Financial Times, опублікувало інформацію про те, що президенти Франції і Росії Еммануель Макрон і Володимир Путін уклали угоду щодо зниження напруженості ситуації навколо України.

    За інформацією видання, яке посилається на французьких офіційних осіб, Путін і Макрон домовилися, що РФ нібито "не буде здійснювати нових військових ініціатив".

    У той же час, в Кремлі спростували інформацію про те, що президенти РФ і Франції Володимир Путін і Еммануель Макрон на переговорах у Москві уклали угоду по Україні. Там назвали це "неможливим".

    ОЛЕКСАНДР БІЛОУС

    Инф. rbc.ua

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.