• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Міф чи правда: 5 сумнівних здорових трендів

    Опубликовано: 2022-02-03 15:48:37

    Яблучний оцет для схуднення, рожева гімалайська сіль для салатів, а комбуча в якості пробіотика? Пора розвінчати деякі міфи про здоровий спосіб життя, які стали не актуальними і не знайшли свого підтвердження. І якщо ви ще в це вірите, то радимо припинити, інформує Ukr.Media.

    Рожева гімалайська сіль в плані користі для здоров’я взагалі не відрізняється від звичайної кухонної солі. Виглядає вона дуже симпатично, і її прекрасно застосовувати для страв, які ви готуєте «на показ». Наприклад, для соціальних мереж. На ділі гімалайська сіль нічим не краще кухонної, хоч і містить трохи більше корисних речовин. Але ця кількість практично ніяк не впливає на ваш організм. А рожевий відтінок солі надає оксид заліза, або простіше — іржа, як передає Интернет-издание для девушек и женщин от 14 до 35 лет Pannochka.net

    Пробіотики не є ліками проти усіх хвороб. Якщо ви здорова людина, вам нема чого просто так приймати пробіотики. Доведено, що ці «корисні бактерії» дійсно справляються з діареєю і знімають симптоми запаленого кишечника, також пробіотики відновлюють мікрофлору після прийому антибіотиків. Що стосується здорової людини, пити її такі бактерії просто так немає потреби.

    Комбуча не робить ваше здоров’я кращим, адже це просто маркетинговий хід. У так званому «чайному грибі» міститься зовсім небагато пробіотичних бактерій. Навіть в концентрованих пробіотичних капсулах міститься всього близько п’яти видів і 50 мільярдів бактерій, а напій з чайного гриба містить і того менше.

    Натуральні підсолоджувачі не корисніші рафінованого цукру, а по калорійності і поживності йому зовсім не поступаються. Тобто цукор — це цукор, хоч з агави, хоч з буряка.

    Антиперспірант не здатний викликати ракові пухлини і хворобу Альцгеймера. Вчені навіть проводили дослідження, в ході яких не був доведений зв’язок між використанням антиперспірантів і онкологією.

    aspekty.net

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.