• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Через загрозу вторгнення: Канада перемістила 30% військових інструкторів на захід України

    Опубликовано: 2022-02-03 15:30:28

    Канада перемістила близько 30% своїх військових інструкторів, у тому числі інструкторів-снайперів, у західні регіони України через загрозу нового вторгнення Росії. Про це сказав командувач контингентом, підполковник Люк-Фредерік Гілберт, його цитує CBC News.

    За словами Гілберта, із 200 канадських інструкторів 60 військовослужбовців вивели з п'яти місць дислокації – Одеси, селища Старе Київської області, Миколаєва, Десни та Борисполя.

    Полковник зазначив, що канадців "перекинули" на нові бази, розташовані на захід від річки Дніпро. Вони відновлять навчання у інших частинах країни.

    За даними ресурсу, міністр оборони Аніта Ананд під час візиту до Києва сказала, що так вирішили вчинити задля безпеки канадських військ.

    Канадські солдати приїхали до України, щоб консультувати та навчати українських військовослужбовців. Вони діляться досвідом з інженерної справи, розмінування, розвідки та надання першої допомоги.

    Яна Катасонова

    ЛIГАБiзнесIнформ

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.