• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Дієтологи розповіли, які страви сприяють підвищенню тиску

    Опубликовано: 2022-02-03 08:08:47

    Дієтологи розповіли, які продукти стають причиною підвищення тиску, інформує Ukr.Media.

    Лікарі попередили, що такою їжею виступають солоні і смажені страви. Вони пояснили, що такі продукти поступово вносять негативні корективи у кровообіг.

    Така їжа зазвичай відрізняється великою кількістю трансжирів, наслідком надходження в організм яких стає руйнування ендотелію судини і фракцій крові.

    Надалі відбувається формування атеросклеротичної бляшки і, відповідно, уповільнення кровообігу. Саме тому для забезпечення необхідної кількості крові органам, організму доводиться підвищувати тиск.

    Крім цього, експерти застерегли й від вживання продукції, у складі якої наявні барвники або підсилювачі смаку.

    aspekty.net

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.