• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • США відкликали членів сімей дипломатів із Білорусі через війська РФ біля кордону України

    Опубликовано: 2022-02-01 14:15:41

    Учора, 31 січня, США відкликали членів сімей дипломатів з Білорусі та рекомендували громадянам не подорожувати до цієї країни через накопичення російських військ на кордоні з Україною та з інших причин. Про це йдеться на сайті Держдепу.

    "31 січня 2022 року Державний департамент розпорядився про від'їзд членів сімей державних службовців США", – йдеться у повідомленні.

    У Держдепі просять не їздити до Білорусі "через довільне застосування законів, ризик затримання і скупчення російських військ уздовж кордону Білорусі з Україною". Закликають переглянути поїздки через COVID-обмеження.

    Як зазначається у рекомендації, американські громадяни, які планують поїздку до Білорусі або вже перебувають у країні, "мають знати, що ситуація непередбачувана і в регіоні спостерігається підвищена напруженість".

    Держдеп закликав громадян у разі планування подорожей цікавитися ситуацією через "політичну та військову напруженість у регіоні". Американців просять підготувати план на випадок від'їзду за надзвичайної ситуації.

    Яна Катасонова

    ЛIГАБiзнесIнформ

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.