• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Лікарі розповіли, який продукт краще за інші підвищує рівень заліза у крові

    Опубликовано: 2022-01-29 15:28:48

    Печінка тріски гарно заповнює дефіцит заліза у крові.

    Лікарі розповіли, який продукт краще за інші підвищує рівень заліза у крові. Печінка тріски гарно заповнює дефіцит заліза у крові.

    Лікарі радять для заповнення вмісту заліза в організмі вживати у їжу печінку тріски, хоча й з застереженнями, інформує Ukr.Media.

    Занадто низький рівень заліза в організмі асоціюється з недостатнім постачанням клітин киснем — наслідком цього порушення стає ослаблення імунітету. За словами нутриціологів, «одним з кращих продуктів для підвищення вмісту заліза у крові є печінка тріски, яка також багата на корисні мінерали і жиророзчинні вітаміни D і А».

    Вони додали: печінка тріски оцінюється фахівцями як один з топових продуктів, що допомагають виправленню залізодефіциту за рахунок високої концентрації вітаміну В12.

    Водночас лікарі підкреслюють: вживати продукт (як і велику морську рибу) слід нечасто — «не частіше одного разу на тиждень». Фахівці пояснили, що дари моря можуть накопичувати ртуть, важкі метали.

    aspekty.net

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.