• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Британія планує розмістити військових у Словаччині

    Опубликовано: 2022-01-27 16:30:55

    Великобританія розглядає питання відправки військовослужбовців до Словаччини для зміцнення сил НАТО в Східній Європі. План розробляється на тлі російської ескалації навколо України.

    Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на Sky News.

    За даними джерел телеканалу, організація вважає розгортання військ у Східній Європі одним з можливих варіантів захисту України від загрози з боку РФ.

    Однак поки це рішення не затверджено.

    Раніше газета The Daily Telegraph, посилаючись на джерела в британському оборонному відомстві, повідомила, що Сполучене Королівство і США розглядають можливість відправити по 1 тисячі військовослужбовців до Румунії, Болгарії та Угорщини.

    Нагадаємо, заступник держсекретаря США Венді Шерман вважає, що Росія може напасти на Україну або зараз, або в середині лютого.

    Зазначимо, президент США Джо Байден заявив, що Вашингтон введе санкції проти Росії у разі вторгнення в Україну, причому обмеження можуть зачепити особисто російського лідера Володимира Путіна.

    АРТУР РОДИВИЛОВ

    Инф. rbc.ua

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.