Дослідження, в якому брали участь півтори тисячі добровольців, показало помилковість думки ряду авторитетних дієтологів, як передає Интернет-издание для девушек и женщин от 14 до 35 лет Pannochka.net
Вчені зробили несподіваний висновок про користь сиру. Дослідження, в якому брали участь півтори тисячі добровольців, показало помилковість думки ряду авторитетних дієтологів.
Співробітники Університетського коледжу Дубліна розповіли про нові корисні властивості сиру, про які стало відомо в ході масштабного експерименту. Так, з’ясувалося, що за допомогою цього продукту можна зменшити об’єми талії і запобігти раку печінки, інформує Ukr.Media.
Дослідження, в якому брали участь майже 1,5 тисячі осіб показало, що сир не завжди підвищує рівень холестерину, як вважалося раніше. Крім того, значне збільшення в організмі насичених жирних кислот після приймання їжі дозволяло відмовитися від частих перекусів. В результаті багато добровольців помітно схудли.
Вчені також повідомляють, що сир корисний при низькому артеріальному тиску і здатний запобігти раку печінки. Подальше вивчення дозволить дати більш точні дані про властивості цього молочного продукту.
e-news.com.ua