• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Ford в Україні

    Опубликовано: 2006-04-25 10:42:00

    За результатами продажів автомобілів Ford в березні місяці в Україні, бренд Ford суттєво покращив свої позиції на українському автомобільному ринку. Згідно даних AUTO-Consulting (реєстрації імпортованих легкових та комерційних автомобілів іноземного виробництва, крім автомобілів країн СНД) доля ринку в березні місяці становила 7,5%. В аналогічний період 2005 року доля ринку марки Ford в Україні становила 3,4%. В березні місяці в Україні було реалізовано 610 автомобілів марки Ford, що на 425,9% більше в порівнянні з показниками 2005 року.

    Цей результат дав можливість посісти чільне місце серед лідерів автомобільного бізнесу в Україні. За результатами продажів в березні місяці перша п’ятірка наступна: Mitsubishi, Toyota, VW, Ford, Hyundai. Для порівняння: в березні 2005 року марка Ford посідала 11 місце серед автомобільних брендів.

    Завдяки чудовим результатам в першому кварталі 2006 року, доля ринку Ford становить 6,7%, коли в 2005 році цей показних складав 3,3%. За перший квартал поточного року було реалізовано 1194 автомобіля марки Ford по Україні. А це на 383,4% більше, ніж за аналогічний період 2005 року. За результатами першого кварталу 2006 року Ford посідає четверте місце серед автомобільних лідерів: Mitsubishi, Toyota, VW, Ford, Nissan.

    Детальніше  про Ford.

    Інф. Аutoconsulting.com.ua

     

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.