• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Нові переговори Путіна і Байдена: у Кремлі оцінили можливість

    Опубликовано: 2022-01-20 17:00:48

    У Кремлі допустили можливість нової розмови президентів США і Росії Джо Байдена і Володимира Путіна. Росія вважає такі переговори корисними для обох країн.

    Про це заявив прес-секретар президента РФ Дмитро Пєсков, повідомляє РБК-Україна, посилаючись на "РИА Новости".

    За його словами, в РФ не виключають чергового спілкування двох президентів. Після відповіді США щодо "гарантій безпеки" буде розуміння, коли Путін і Байден вирішать підключитися особисто, додав він.

    "Ми вважаємо, що в будь-якому випадку таке спілкування можна тільки вітати, воно корисне для обох держав. Ми теж не виключаємо, що після того, як нам вдасться ознайомитися з вищезазначеними документами, глави держав вважатимуть за доцільне зв'язатися і обговорити", - сказав він.

    Пєсков зазначив, що президенти самі приймають рішення про свої контакти, і після того, як ситуація з відповіддю американської сторони буде прояснена, вже тоді буде розуміння, на якій стадії президенти вирішать підключитися до продовження діалогу.

    Він також повідомив, що Путін у четвер проведе міжнародну телефонну розмову. Однак не вказав, з ким саме.

    Нагадаємо, Росія встановила США терміни для отримання письмової відповіді щодо "гарантій безпеки".

    Раніше Володимир Зеленський запропонував президенту США Джо Байдену організувати тристоронні переговори з російським лідером Володимиром Путіним.

    АНАСТАСІЯ РОКИТНА

    Инф. rbc.ua

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.