• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Макрон заявив про необхідність діалогу з РФ для колективної безпеки континенту

    Опубликовано: 2022-01-19 17:30:16

    Франція виступає за розвиток діалогу з Росією в інтересах колективної безпеки на континенті. Президент Франції Емманюель Макрон впевнений, що загострені відносини Росії і України залишаються джерелом напруженості на континенті.

    Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на ТАСС.

    "Європа повинна бути фактором миру і рівноваги, зокрема в діалозі з Росією", - заявив президент Франції Емманюель Макрон.

    Він також зазначив, що Франція разом з Німеччиною продовжить в рамках нормандського формату пошук рішень для зниження напруженості у відносинах між Росією і Україною.

    "Ми продовжимо разом з Німеччиною в рамках нормандського формату пошук політичного рішення для врегулювання конфлікту в Україні", - сказав Макрон. За його словами, "цей конфлікт залишається джерелом напруженості на континенті".

    Нагадаємо, раніше президенти Франції і Фінляндії Еммануель Макрон і Саулі Нііністе провели телефонні переговори. Головною темою переговорів стала ситуація навколо України.

    Також співрозмовники приділили увагу питанням співробітництва у сфері безпеки Євросоюзу та тісній взаємодії з США.

    ОЛЬГА БЕЛЕЙ

    Инф. rbc.ua

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.