• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Ердоган запропонував Зеленському та Путіну приїхати на переговори до Туреччини

    Опубликовано: 2022-01-19 13:45:38

    Спікер президента Туреччини Ібрагім Калин заявив, що Реджеп Тайїп Ердоган готовий допомогти Володимиру Зеленському та Володимиру Путіну у деескалації напруженості між Україною та Росією. Про це він заявив на онлайн-вебінарі "Напруженість між Росією та Україною: що на кону для Європи та НАТО?", повідомляє Daily Sabah.

    "Насправді, він навіть запросив їх обох приїхати до Туреччини, якщо вони хочуть там зустрітися, розібратися в їхніх питаннях та розбіжностях", – сказав Калин.

    Він додав, що "Туреччина як дружня для Росії та України держава, а також як союзник по НАТО зробить все можливе, щоб уникнути військових дій".

    Калин зазначив, що за кілька тижнів Ердоган поїде в Україну, щоб провести переговори з президентом Зеленським.

    Він наголосив, що діалог між Заходом та Росією мав розпочатися давно, але засідання Ради НАТО-Росія були зірвані окупацією Криму у 2014 році.

    Раніше Ердоган заявив, що "не вважає вторгнення Росії в Україну реалістичним підходом, тому що Україна – сильна держава".

    Александр Матвиенко

    ЛIГАБiзнесIнформ

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.