• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • У МВС анонсували підвищення зарплат правоохоронцям із лютого

    Опубликовано: 2022-01-11 14:45:16

    Українським правоохоронцям підвищать заробітну плату з лютого 2022 року, заявив міністр внутрішніх справ Денис Монастирський.

    Міністр внутрішніх справ також зазначив, що президент доручив уряду збільшити зарплати працівникам системи МВС усіх категорій на 10% із 1 лютого 2022 року.

    За його словами, збільшення зарплат стосується не лише поліцейських, а й рятувальників, прикордонників, національних гвардійців та працівників Міграційної служби.

    Зазначається, що у бюджеті на 2022 рік передбачено додатково 2,8 млрд грн на підвищення заробітних плат у правоохоронних органах. Зокрема, на зарплати працівникам Національної поліції додатково виділено 1 млрд грн.

    Монастирський пояснив, що кошти для такого підвищення заробітної плати вдалося отримати завдяки спецоперації "Акциз" проти нелегальної реалізації підакцизних товарів з 1 листопада 2021 року.

    За даними Державної податкової служби, від боротьби з нелегальною реалізацією підакцизних товарів надійшло до бюджету додатково 2,3 млрд грн за два останні місяці 2021 року.

    "Моя особиста позиція – усі кошти, які додатково надходять до бюджету з акцизних платежів, мають спрямовуватися на підвищення оплати праці працівників системи МВС", – написав керівник відомства.

    Наталия Фреик

    ЛIГАБiзнесIнформ

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.