• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • НАК "Енергетична компанія України" отримала ліцензію на постачання електроенергії за нерегульованим тарифом

    Опубликовано: 2006-04-20 14:21:00

    Національна комісія регулювання електроенергії (НКРЕ) України 20 квітня 2006 року прийняла рішення про надання НАК „Енергетична компанія України” ліцензії на право провадження діяльності з постачання електроенергії за нерегульованим тарифом.

    Очікувані обсяги постачання електроенергії НАК „Енергетична компанія України” – 432 млн. кВт на рік, потужність – 50 МВт. Термін дії ліцензії – 3 роки.  

    Довідка.

    НАК „Енергетична компанія України” створена в червні 2004 року. До статутного фонду Компанії у розмірі 9,8 млрд. грн. передано державні пакети акцій 43 електроенергетичних підприємств.

    У 2005 році енергогенеруючі компанії та електростанції, державний пакет акцій або майно яких передані НАК «Енергетична компанія України” (включаючи енергогенеруючі джерела, що знаходяться в господарському віданні енергопостачальних компаній),  виробили 73,1 млрд.кВтг, що становить 39,5% від загального виробітку електроенергії ОЕС України.

     Інф. Урядовий портал

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.