• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Чи буде посилення карантину на Новий рік: відповідь МОЗ

    Опубликовано: 2021-12-23 17:00:23

    У Міністерстві охорони здоров'я розповіли, чи збираються посилювати карантин на новорічні та різдвяні свята через штам "Омікрон". Наразі введення додаткових обмежень не планується.

    Про це йдеться в матеріалі РБК-Україна "Новий виклик. Що буде з епідемією "ковіду" в Україні через штам "Омікрон".

    Як пояснив виданню головний державний санітарний лікар Ігор Кузін, будь-які зміни карантинних обмежень залежатимуть від епідемічної ситуації у країні та світі.

    "На новорічні та різдвяні свята додаткові заходи щодо посилення карантину не передбачаються. Проте будь-які зміни в карантинних правилах залежатимуть від епідемічної ситуації в країні та світі", - сказав Кузін.

    Нагадаємо, за прогнозом керівника Центру економіки охорони здоров'я KSE Юрія Ганіченка, усі регіони України вийдуть із "червоної" зони цього року.

    Додамо, раніше у Київській школі економіки заявляли, що новий штам "Омікрон" залишається серйозною потенційною загрозою початку зростання захворюваності в січні 2022 року.

    УЛЯНА БЕЗПАЛЬКО, МАРІЯ КУЧЕРЯВЕЦЬ

    Инф. rbc.ua

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.