• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Зі США висилають 27 російських дипломатів

    Опубликовано: 2021-11-29 15:15:58

    Посол Росії в США заявив, що ще 27 російських дипломатів із сім'ями мають залишити Сполучені Штати 30 січня 2022 року. Про це повідомляє Reuters.

    "Наших дипломатів висилають... Велика група моїх товаришів, 27 людей із сім'ями, залишить нас 30 січня... Ми зіштовхнулися із серйозним кадровим голодом", – сказав посол РФ Анатолій Антонов в інтерв'ю російському пропагандисту Соловйову.

    Раніше Росія заявляла, що понад 100 її дипломатів із сім'ями були змушені залишити Сполучені Штати з 2016 року, коли відносини між двома країнами погіршилися.

    За даними прес-секретаря МЗС РФ Марії Захарової, станом на 29 жовтня у США працювало близько 200 російських дипломатів, у тому числі співробітники російського представництва при ООН.

    Минулого місяця адміністрація президента США Джо Байдена заявила, що на початку 2017 року штат місії США в Росії із 1200 осіб скоротився до 120. Посольство США в Росії припинило обробку заявок на всі неімміграційні візи, окрім дипломатичних, через нестачу персоналу.

    Вадим Ребрина

    ЛIГАБiзнесIнформ

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.