• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Байден не зміг здешевити нафту: чого чекати ринку

    Опубликовано: 2021-11-25 15:00:38

    У середу ціни на нафту залишаються стабільними, оскільки інвестори засумнівалися в ефективності розпродажу нафти зі стратегічних запасів США і чекають на реакцію країн ОПЕК+, повідомляє Reuters.

    Ф'ючерси на нафту марки Brent впали лише на 20 центів – до $82,08 за барель до обіду, порівняно зі зростанням на 3,3% 23 листопада. Ф'ючерси на нафту марки WTI знизилися на 11 центів – до $78,36 після зростання на 2,3% напередодні.

    Аналітики вважають, що вплив на ціни, ймовірно, буде короткочасним, оскільки загальний обсяг нафти, який може надійти на ринок із резервів, може становити до 80 млн барелів, водночас ринок розраховував на понад 100 млн барелів.

    "Згідно з нашою моделлю ціноутворення, такий випуск коштуватиме до $2 за барель, що значно менше, ніж $8, на які збільшилася ціна з кінця жовтня", – йдеться в повідомленні банку Goldman Sachs із заголовком "Крапля в морі".

    Нині увага переключилася на те, як ОПЕК, Росія та їхні союзники відреагують на спільне вивільнення запасів з нафтового резерву. Засідання представників ОПЕК+ заплановано на 2 грудня.

    Наталия Фреик

    ЛIГАБiзнесIнформ

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.